Administratief Medewerk(st)er Palletadministratie

Moerdijk, Netherlands

Moerdijk, Netherlands
sennder Moerdijk
Full-time
Account Operations
November 29, 2023

sennder is Europa's toonaangevende digitale expediteur. Vanuit een traditionele industrie zijn we hard op weg om alle logistieke processen te digitaliseren en te automatiseren. We zijn een groeiend team dat op zoek is naar een Administratief Medewerker Palletadministratie om ons te helpen op onze reis om een revolutie teweeg te brengen in de sector van het goederenvervoer over de weg. Je zou ons sennder C&C Team in het kantoor in Moerdijk komen versterken.

We zijn no-nonsense en bieden de beste service. Door de zeer specialistische kennis van de Franse markt en doordat alle transporten uitgevoerd worden met eigen vrachtwagens zorgen wij ervoor dat de producten van de klant op tijd op de juiste locatie zijn. Diversiteit drijft onze innovatie en we bieden een collaboratieve, dynamische en internationale werkomgeving, waarin je gewoon jezelf mag zijn. We kijken er naar uit jou te ontmoeten en samen met jou de toekomst van de logistieke sector in Europa vorm te geven.

WAT GA JE DOEN?

Als allround administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor het controleren en verwerken van binnenkomende vrachtbrieven, het inboeken van facturen, palletadministratie en dossierbeheer- en behandeling. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het telefonisch- en mailcontact met de klanten. Het takenpakket van werkzaamheden is een combinatie van administratieve en klantgerichte werkzaamheden en er is ruimte voor ontwikkeling:

 • Het gehele administratieve traject van de palletadministratie in goede banen leiden;
 • De bestellingen aannemen en verwerken voor de opdrachtgevers;
 • De interne voorraad controleren en waar nodig bijsturen;

Wat jij te bieden hebt

 • Je werkt nauwkeurig en kan goed omgaan met vertrouwelijke gegevens;
 • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Schakelen tussen verschillende afdelingen binnen een logistieke organisatie.

Functie-eisen

 • Een (afgeronde) mbo-opleiding in administratie of MBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring in de Logistieke sector 3 jaar;
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal,
 • Fulltime beschikbaar

Wat wij bieden

 • Een inclusieve en warme werkomgeving, waarin je gewoon jezelf mag zijn
 • Marktconform salaris
 • Deelname aan sennder’s bonusprogramma
 • Deelname pensioenfonds
 • 26 vakantiedagen per jaar, met jaarlijkse toekenning van 1 vakantiedag tot maximaal 29 vakantiedagen per jaar

OVER sennder

sennder verplaatst vrachtwagens met de kracht van data om eindeloze en duurzame capaciteit van ongeëvenaarde kwaliteit te ontgrendelen. Via ons eigen transportbesturingssysteem, gebouwd door onze interne technische teams, verbinden we niet alleen exporteurs aan onze uitgebreide vloot van vrachtwagens, maar verbeteren we ook de manier waarop producten op duurzame, kostenefficiënte en transparante manieren verplaatst worden – waarmee wij de logistieke sector klaarstomen voor de toekomst. Vanuit een traditionele industrie groeien we en gaan we snel om alle weglogistieke processen digitaal te automatiseren.

We bouwen aan een energiek en enthousiast team dat gedreven wordt door een ambitieuze wens om de moeilijkste logistieke puzzels op te lossen. Wat anderen als onzekerheid beschouwen, zien wij als een kans om te leren en proactief te zijn. We nodigen jou uit om deze reis met ons te maken en deel uit te maken van een van Europa's inspirerende groeiverhalen terwijl we de weglogistiek versnellen naar digitalisering. Leer ons, onze cultuur, groene bedrijven, financieringsgeschiedenis en meer kennen op onze blog hier.

WAT U KUNT VERWACHTEN

Bij sennder stellen wij als doel we het potentieel van alle individuele werknemers te maximaliseren en inclusiviteit en ontwikkeling te versterken, welke mensen in staat stellen om als team te slagen. Naast bescheidenheid waarderen we toewijding, teamgeest, respect en vriendelijkheid om vertrouwde relaties tussen teams op te bouwen. Lees meer op onze carrièresite.

 • Een snelgroeiend, startup georiënteerd internationaal team van 1000+ mensen met 65+ nationaliteiten verspreid over 8 landenkantoren.
 • Continue feedback en tweejaarlijks beoordelingsproces voor persoonlijke ontwikkeling, professionele groei en carrièremogelijkheden. We gebruiken ook "Doelstellingen en Belangrijkste Resultaten" voor bedrijfsdoelstellingen.
 • Een gestructureerd promotieproces, dat iedereen een eerlijke en transparante loopbaangroei biedt.
 • Leer- en ontwikkelingsmogelijkheden op het werk en middels gesprekken met je manager.
 • Verschillende mogelijkheden om contact te maken met collega's, formeel en informeel, door middel van regelmatige teamevenementen, bedrijfsborrels en partnerschapsevenementen met andere bedrijven en lokale organisatoren.

Mocht jij vragen of problemen heeft, neem dan contact met ons op via soraya.ramautar@sennder.com. We accepteren geen aanvragen via e-mail.